This site uses own and third party cookies to improve our services by obtaining analytical data on your browsing habits. If you continue to browse, we consider that you accept their use. For more information, click hereX

End of season

Des de SantCugatCreix volem cloure la temporada d'enguany amb una trobada que va dirigida a tots els tècnics i a pares i mares de les entitats adherides a l'E4S Sant Cugat.
Share
Saturday 17/06/2017
Des de SantCugatCreix volem cloure la temporada d'enguany amb una trobada que va dirigida a tots els tècnics i a pares i mares de les entitats adherides a l'E4S Sant Cugat.

Programa de la Jornada:

• Ens posarem al dia de la feina que hem fet tots plegats aquesta temporada, i de les novetats que hem preparat per poder millorar-ne la propera.

• També en aquest espai l'Ajuntament de Sant Cugat presentarà l'App Ethics4Sports, que facilitarà molt la feina que fem en aquest projecte.

• Tots els representants dels clubs adherits i de l'Obra Social "La Caixa" entregarem l'aportació del "Creix Solidari 16/17" d'enguany a l'ONG local PREAD.

• Tindrem amb nosaltres Laura Orgué, atleta d'alt rendiment del Team Salomon que ha estat 3 cops olímpica i que també és Campiona del Món de curses de muntanya. Coneixerem el seu punt de vista com a esportista i com a advocada sobre la mediació preventiva en l'esport com a valor afegit.

• Presentarem l'activitat E4S 17/18 "Estirem els Valors"

• Ens desitjarem un bon descans d'estiu!

Project partners
ABOUT THE PROJECT

Programme: Erasmus+
Key action: Sport
Action type: Support to Collaborative Partnerships
Call: EAC-A04-2014
Project title: Ethics4Sports
Project acronym: E4S
Application Nr:  567220-EPP-1-2015-2-ES-SPO-SCP
Grant agreement Nº:  2015 – 3769 / 001 – 001

Profile in Europeal Comission

FOLLOW US

           

 

Subscribe to our Newsletter to be informed

All rights reserved - 2016