This site uses own and third party cookies to improve our services by obtaining analytical data on your browsing habits. If you continue to browse, we consider that you accept their use. For more information, click hereX

Steering Committee meeting at the University of Leicester

Going ahead
Share
Del 19/04/2017 al 21/04/2017
Going ahead

El consorci Ethics4Sports es va reunir del 19 al 21 d'Abril a la Universitat anglesa de Leicester. La trobada organitzada pel professor John Williams, professor sociòleg especialista en l'esport, va constar en la participació i aportació de les activitats realitzades els darrers mesos per part de tots els socis del projecte. 

Va ser en el vessant científic on els avenços significatius es podrien explicar a partir de l'arquitectura i model de generació replicable de codis d'Ètica desenvolupat per la Universitat de Rennes, fet que permetrà també realitzar la segona part novedosa del treball d'aquesta universitat francesa: el sistema d'avaluació de dades i resultats.

Per la seva par, la Universitat de Leicester va presentar l'avenç en el llibre de bones pràctiques europees que està realitzant. La resta de socis van detallar les activitats realitzades amb els esportistes en els respectius països, on la varietat de propostes va fer molt enriquidor l'intercanvi d'experiències. I ha estat una altra novetat de la trobada la presentació de l'avançat estat de l'app per part de l'Ajuntament de Sant Cugat.

Pel que fa a la intervenció de SantCugatCreix, vam posar a disposició del consorci la metodologia emprada els darrer mesos amb l'aplicació de la Carta Ètica a la nostra ciutat, l'experiència amb el sistema de registres, feedbacks i punts de millora, feina que compartim amb les entitats de Sant Cugat adherides. Així com les activitats realitzades i les projectades per a la propera temporada.

Els acords adoptats fan que el projecte estigui orientat pel que fa a una concepció metodològica comuna per a la creació de Codis Etics en el món de l'esport, una metodologia d'aplicació i visualització de situacions, una aplicatiu en forma d'app que facilitarà als interessats la interacció i el registre de situacions, i un sistema de recollida i avaluació amb una supervisió científica pel que fa a la metodologia emprada. 

La propera trobada estarà organitzada pels alemanys de l'ERG Iserlohn el proper mes de novembre.

Project partners
ABOUT THE PROJECT

Programme: Erasmus+
Key action: Sport
Action type: Support to Collaborative Partnerships
Call: EAC-A04-2014
Project title: Ethics4Sports
Project acronym: E4S
Application Nr:  567220-EPP-1-2015-2-ES-SPO-SCP
Grant agreement Nº:  2015 – 3769 / 001 – 001

Profile in Europeal Comission

FOLLOW US

           

 

Subscribe to our Newsletter to be informed

The European Commission support for the production of this publication does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein.
All rights reserved - 2016